Titvi Ky

Julkaistu 9.6.2015

Pirteitä piristeitä palmikoiden

Pienilläkin piristyksillä saa ilmettä ja persoonallisuutta pukeutumiseen. Trikoopuserot, tunikat ja mekot ovat helppoja ja mukavia käyttöasuja varsinkin kesäaikaan. Usein niistä kuitenkin puuttuu “se jokin” vaan eipä enää, kun kehittelin hauskan palmikkosarjan kaulanauhoja ja rannekoruja. Ne voi huoletta pestä ja joustavan materiaalinsa ansiosta vaikkapa kiepauttaa pään ympäri halutessaan. Ja tietysti kevyet trikoomyssyt sopivin värisävyin sopivat moneen menoon, kesätuuleen ja aurinkoon. Kuvassa oleva puserokin on Titvin tuotantoa. Materiaali on miellyttävä viskoosi-lycra. Puseron edessä ja takana on armollinen laskos, joka muotoilee puseron vartalolle armolliseksi:-) Isojakin kokoja on ateljee-shopissani Kaapelilla.


Irtohihat ovat ihan must! Hihoja on kahta kokoa eli XL.... kokoisille käsivarsille se isompi koko. Värejäkin löytyy ateljeeshopista.

Värejä löytyy lisää verkkokaupasta "Tekstiilikorut" valikon kohdalta. Nämä tuotteet tilataan e-mailin titvi.ikaheimo@titvi.com tai puhelimen 0505572898. kautta.

Kaulakorujen hinta 15 euroa, rannekorut 7 euroa. Sisältävät toimituskulut.

Ostoskorisi on tyhjä