Titvi Ky

Julkaistu 25.8.2015

Lontoon muotia ja muisteloita

Traditioihini kuuluu jo virkani puolesta käydä visiitillä Liberty tavaratalossa. Libertyhän on tunnettu mm. laadukkaista puuvillaprinttikankaistaan ja monista muista omista tuotteistaan. Libertyn huiviosasto on upea. Ilokseni huomasin siellä nyt myös monenlaisista materiaaleista valmistettuja pääpantoja ja hiuskoristeita. Omia versioitanikin olen toteuttanut jo pitkän tovin ja ateljeestani niitä löytyy..... Nyt tekee mieli viritellä omia yksilöitä:-) Libertyn muotiosastoilta löytyi mm. Valentinon fantastinen takki ja joitakin muita mieleenjääviä, mutta kokonaisuutena muotiosastot eivät sykähdyttäneet. Mustaa, harmaata, beigeä, simppelinnäköistä.... Victoria Beckhamin kotelopukujen ja jakkujen materiaali oli ihan panssarimaisen paksua tiheää villaneulosta. Pysyy ainakin kuosissaan niiden sisällä.


Liberty tavaratalon päähallin eri materiaaleista toteutettu koriste ulottui korkeuksiin.

Valtaisa kukka-asetelma katonrajassa.

Harrods tavaratalon muotiosastot sensijaan olivat aivan upeita. Sieltä löytyivät kaikki maailman huippunimet ja osastot oli toteutettu tyylikkäästi.Stella McCartneyn mallistosta pidin erittäin paljon. Hänen designissaan on selkeyttä ja mielenkiintoisia toteutuksia. Mallisto oli ehjä ja monia osia oli mahdollista yhdistellä. Missoni tietysti loisti värikkäillä neuleillaan. Oranssin sävyt hehkuivat ja luumu-vihreät-siniset-lilat olivat meheviä. Mutta nyt oli myös mustavalkoista ja kulta-kupari-lurex neuleita.

Super Brandeille oli luotu täysin oma alueensa. Ne olivat omissa erillisissä butiikeissaan ja yleensä siellä oli asiakkaana arabinainen tai useitakin mustissa asuissaan, Ei näyttänyt olevan heillä punnista pulaa.

Mustaa ja kultaa näyttävästi!!


Katumuotia Harrodsin kulmilla. Farkkuja, trikoota, tennareita.... Tuttua trendiä kaikelle kansalle kaikkialla. Armas mieheni siinä tutkailee pikkutakissaan ilman tennareita:-)

Ostoskorisi on tyhjä